Nis

Okulumuzda ramzan ayı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahman GAZİOĞLU'nunda katıldığı iftar programı ddüzenlendi.

Ock

Mersinde yapılan Havalı Silahlar Fed Kupası Yıldız A Kadın Kategorisinde 10 Bilişim sınıfı öğrencisi Rana GÖZÜBÜYÜK Türkiye 2.si oldu.

Ock

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimize TEKNOFEST ile ilgili seminer verildi.

Ock

Hamidiye MTAL Sarıkamış şehitlerini anma programımızı gerçekleştirdik.

Ock

2024 ŞUBAT DÖNEMİ  UTP SINAVINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER31.01.2024 MESAİ MESAİ BİTİMİNE KADAR OKUL İDARESİNE YAZILI MÜRACAAT  ETMELERİ  GEREKMEKTEDDİR.

Hamidiye MTAL Haftanın Öğrencisi 9-Bilişim Sınıfından Nazlıcan ACAR Oldu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem 2. Ortak Sınav konu dağılımları

Hamidiye 2023-2024Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınav tarihleri

Ara

Okulumuz hasta ve yaşlı hizmetleri alanı öğrencileri ders öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel gereksinimli öğrencilerin çalıştığı Mutlu Kafeyi ziyaret ettiler.

Ara

Okul müdürümüz Cengiz Savaş ve rehber öğretmenimiz Hüsna Ayaz 12. Sınıf öğrencilerimizle YKS hazırlık aşamaları hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

Ara

Yakutiye Kaymakamığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Haydi Liseler Kayağa" projesi kapsamında öğrencilerimiz kayak eğitimi aldı.

Ara

Sayın Erzurum Milletvekilimiz Fatma ÖNCÜ ve Yakutiye Belediye Başkanımız , Yakutiye İlçe Başkanımız, İl Yönetim Kurulu üyemiz Buket Yeşilbingöl ile birlikte Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.Okulumuzun üstün başarılarından ötürü Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahman Gazioğlu ve Hamidiye Mesleki Teknik Anadolu Lisesi müdürü Cengiz Savaş’a teşekkürlerimi sundular.

Kas

Kaymakamımız Sn.Tuncay Kaldırım ve İlçe MEM Müdürümüz Sn.Abdurrahman Gazioğlu tarafından açılışı yapılan,okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından Gazze’deki Müslüman kardeşlerimiz için düzenlenen “Hayır Çarşısı”programımızı gerçekleştirdik.

Kas

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Şendogan KARAGÖZ tarafından öğrencilerimize "Küresel ısınma ve elektromobilite" semineri verildi.