Erzurum Meslek Liseleri Tanıtım Rehberimiz

Haz

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim teknolojileri bölümü olarak Yakutiye MTAL lisesine bilgisayarlarını teslim ettik.

Haz

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Meslek liseliler aileler ile buluşuyor projesi kapsamında birçok aileyi ziyaret ettik

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih KAYGUSUZ Liseler Arası TÜBİTAK Proje Yarışmasında derece alan öğretmenimiz Sebahattin KAPLAN ve 12/B öğrencimiz Nazlıcan TURAKİNE'yi başarılarından dolayı tebrik etti.

May

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 4006 Bilim Fuarımızı Gerçekleştirdik. Emeği Geçen Tüm Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Hamidiye MTAL Başarıyı Arttırma Ekibimiz Çalışmalarına Devam Ediyor.

Ara

Avrupa Birliği Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği "Hasta ve Yaşlı Bakımında Hijyenik Uygulamalar Projemiz Öğrenci Mülakatımızı yaptık

May

Tübitak 4006 Proje Sergimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15 Temmuz Vatan Şehidi Murat ELLİK´in Ailesini Ziyaret Ettik.