Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://yakutiyektml.meb.k12.tr
Adres : LALAPAŞA MAH. ÖMER NASUHİ BİLMEN CAD. HAMIDIYE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 5 YAKUTİYE / ERZURUM
VİZYON : "TÜKETEN DEĞİL, ÜRETEN GENÇLİK İÇİN MESLEK LİSESİ" Tüketen değil üreten bir gençlik yetiştiren modern ve çağa uygun mesleki eğitim veren bölgenin en iyi okulu olmak.
MİSYON : GELİŞMİŞ BÜYÜYEN MUTLU TOPLUM İÇİN; Düşüncede, ailede, mesleki eğitimde, istihdamda, üretimde, toplumda, yaşamda kalite ve özgüven için İDDALIYIZ , VARIZ !!!
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Kız Lisesi-Tekli Öğretim
Servis :
Ulaşım : Şehirlerarası otobüs terminalinden ve tren garından yaklaşık 15 dakikalık bir yürüyüşle okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Cemal Gürsel Cad. Havuzbaşı A/4 Yakutiye / ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezinde, Havuzbaşına 100-150 metre mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 4006 Tübitak Bilim Fuarı,2204 Liseler arası Tübitak Proje Yarışması,e-Twinnig Proje çalışmaları,KUDAKA destekli Projeler,Teknofest Projeleri.