Kas

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Şendogan KARAGÖZ tarafından öğrencilerimize "Küresel ısınma ve elektromobilite" semineri verildi.

Kas

Hamidiye MTAL Olarak Gazzeye Yardım Kermesimizi Gerçekleştirdik. Emeği Geçen Herkese teşekkür ederiz.

Kas

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak10 Kasım Atamızı Anma Programımızı Gerçekleştirdik

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Kas

Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Okulumuzu Ziyaret Etti.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğrencilerimiz öğretmenlerimiz eşliğinde Atatürk Evini ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Moda tasarım teknolojisi alan şefi Elif TÜRKAN ve atölye Şefi Nazlı Gül KOLİK 9.sinif öğrencilerimizle oryantasyon ve alan hakimiyeti açısından farkındalık oluşturmak için yavuz tekstile gezi düzenlediler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında birin olan İkra KARSLI ve ikinci olan Yaren SAĞLAM'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Abdurrahman GAZİOĞLU tarafından madalyaları ve verildi.

Ekm

Kosgep Yetkilileri 12. Sınıf Öğrencilerimize Hibe Programları Hakkında Bilgilendirme Semineri Düzenledi.

Ekm

Okulumuz Uygulama Anaokulu Öğrenci velilerimiz ile veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Kızılay görevlileri tarafından okulumuzda doğal afetlere karşı korunma etkinlikleri ve bilgilendirmeleri yapıldı.

Ekm

Erasmus Tanıtım Günleri Kapsamında Emel Çatal Anadolu Lisesi Okul Müdürü Çiğdem Hopur okulumuzda seminer verdi.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ Okulumuzu ziyaret etti Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile görüştü

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile hayvan barınağını ziyaret ettik