Ekm

Türkiye Yüzyılında El Sanatları Atölyemizde Üretim Çalışmalarımız Devam Ediyor

Ekm

Bilişim Teknolojileri Öğrencilerimize Erasmus Hakkında Öğrencilerimize Sunum Yaptık

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftasını Okulumuzda Kutladık.

Eyl

Hamidiye MTAL okul rehberlik hizmetleri yürütme kurul toplaantımızı gerçekleştirdik

9. Sınıf Öğrencilerimiz için Alan Tanıtım günü düzenledik

Eyl

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı açılış törenimizi gerçekleştirdik

Eyl

2023-2024  Sene Başı Sorumluluk Sınav Takvimi aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacak.

Eyl

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024Eğitim Öğretim yılı öğretmenler kurul toplantısını gerçekleştirdik

Ağu

23 dönem AK Parti Erzurum milletvekili Sayın Saadettin Aydın  okulumuzu ziyaret ederek yeni müdürümüz Cengiz Savaş'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. bizleri Onure ettiler kendilerine teşekkür ederiz.

Ağu

Hamidiye MTAL öğretmen ve idarecilerimiz ile Yavuz Tekstili Ziyaret Ettik

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik

Haz

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak yıl sonu mezuniyet törenimizi coşkuyla gerçekleştirdik

Haz

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde uzun yıllar görev yapan ve 1 Eylül 2020 tarihinde ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan Esra Betül ÇAKMUR’un ismi, okulun konferans salonuna ve çok amaçlı salona verildi. Salonun açılışı Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Levent ÇAKMUR, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri ve mesai arkadaşları   tarafından yapıldı.

Okul Müdürü İstek BULUT, “Okulumuzda uzun yıllar üstün başarıları ve çalışmalarıyla hizmet veren beden eğitimi öğretmenimiz Esra Betül Çakmur’un adının konferans salonuna ve çok amaçlı salona verilmesi bizi çok mutlu etti. Kendisi okulumuzda gerek öğretmenliğiyle gerekse dostluğuyla çok güzel izler bıraktı. Bizim onu unutmamız mümkün değil. Okulumuzda da ismi uzun yıllar yaşatılacaktır.” dedi.

Haz

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yıl sonu sergisi düzenlendi.

Haz

Anadolu Mektebi yazar okumaları  Erzurum programı ''Vefatının 40. Yılında Necip Fazıl Kısakürek'' adlı panel, okulumuz ev sahipliğinde gerçekleşmiştir.Trabzon, Tokat, Konya illerimizden gelen panelist öğrencilerimiz muhteşem sunumlarını gerçekleştirdiler